(ВИДЕО) Приватниот живот на Бурак Озчивит: Богатство, автомобили, кариера…

Ако мислевте дека 33 годишниот актер Бурак Озчивит својата кариера ја почнал со глумење во серии –се лажете.
Откако го завршува уметничкиот колеџ во Истанбул, Бурак покажува афинитети кон моделството и благодарение на своето атлетско тело добива се повеќе ангажмани како модел. Во 2003 година ја добива дитулата за најдобар машки модел на светот, а пак на само 18 години има многу мала улога во филм каде игра полицаец.

Но временињата за овој турски убавев се менуваат, па малку по малку почнува се повеќе да биде баран во турската филмска индустрија. Денес, неговата годипна заработка изнесува 8 милиони, оженет е со актерката Фахирие Евџан, а омилени марки на автомобили му се БМВ и Мерцедес.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *