(ВИДЕО) Дилара мешаше на “Стани Моме да заиграш” Погледнете го видеото

Според некое непишано правило, турските актери секогаш за партнер избираат некој од своите колеги, а таков е случајот и со убавата турска актерка Ебру Озкан или попозната како Дилара од „Парампарче“.


На својата свадба со актерот кој ние го гледавме во Румелија, Ертан Шабан, Дилара мешаше на „Стани моме да заиграш”. Парот се зема во 2012 година, а имаат синче.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *