Веста за која сите зборуваат: Ќе се венчаат Барис Ардуч и Гупсе Озај?

Неодамна, не сме слушнале многу за приватниот живот на актерите Барис Ардуч и Гупсе Озај, се додека турските медиуми не објавија веста , што ги изненадија сите. Така, се пишуваше дека познатиот пар е венчан, но беше познатиот актер од серијата “Вљубениот Ерген”, кој сам ги негираше овие гласини.
“Кога ќе дојде времето, секако дека ќе се венчаме, но не сакам да зборувам многѕ за мојот приватен живот”, рече актерот кој исто така ги негираше вестите во медиумите.Гупсе Озај и Барис Ардуч се заљубиле пред речиси три години. Тие беа запознаени во снимањето на серијата “Делиха”.
Меѓу другото, актерот, исто така, им додели добри вести на своите фанови. Ова лето, ќе можеме да го видиме на екранот со нов проект.

Ankara turnesi by @mikailyilmaz ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

A post shared by Gupse Ozay (@gupseo) on

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *