ВАКА ИЗГЛЕДАЛА АЈШЕЃУЛ КАКО НЕВЕСТА

Убавата актерка Бурчин Терзиоглу или Ајшеѓул од Мојот Син, беше во брак неколку години со актерот Мурат, нам познат како Саваш. Моментално Бурчин е во врска со познатиот актер Илкер Калели попознат за нас како Појраз Карајел кој ја играше главната улога во турската серија МОЈОТ СИН. Сите во турција очекуваат некои новости во врска со нивната свадба, меѓутоа моментално нема ништо ново. А како изгледала Бурчин на нејзината свадба со Мурат Јилдирим можете да видите на сликиве подолу.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*