Вака денес изгледа Жаде, 17 години по емитувањето на серијата „Клон“ (фото)

Џована Антонели се прослави со улогата во серијата „Клон“, а публиката ширум светот ја запамети како Жаде, а така ја нарекуваат многумина дури и денес. Иако кариерата ја започнува во 1991 година, публиката ја прифати со улогата на Жаде од 2001 година. После тоа се посвети на мини серии и филмови и докажа дека нејзиниот успех не е случаен, а одлични улоги се редеа една по друга, особено улогата во „Ем Фамилиа“, каде игра лик на лезбејка. Оваа бразилска актерка сега има 42 години, а можеме слободно да речеме дека изгледа подеднакво добро.

Hoje pra @corellooficial ! Foi lindo! #corellosummer19 💕 #obrigada 💕

A post shared by Giovanna Antonelli (@giovannaantonellioficial) on

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*