Бурак Озџевит се појави со неговата сестра: Тие се исти како две капки вода!

Целосно исклучен од кинематографијата и сè друго, Бурак последното време се појавува само со неговата сопруга Фахрие, посветен целосно на неа и на бебето што наскоро ќе се роди. Дури и публикациите на социјалните мрежи се само покрај неговата жена, со која тој моментно живее во Германија. Семејството е “свето” за него и тој одлучи да објави слика на Instagram со неговата сестра. Ова не е обичен потег, бидејќи тој го задржува својот однос со семејството херметички, но се чини дека љубовта кон неговата сестра е премногу голема за да ја чува од јавноста.Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *