Бурак Озчивит и убавата сопруга се огласија по гласините дека чекаат бебе

Бурак Озчивит и неговата убава сопруга, актерката Фахрие Евџан одговорија на гласините дека актерката е бремена.
Новинарите ги пресретнааа во еден трговски центар, а двојката одговори дали има некаква вистина или повторно стануива збор за измислена вест. -Новинарите постојано не брзаат, вели згодната Фахрие, со што повторно негираше дека ќе стане мајка. Таа вели дека сака да стане мајка, но во вистинското време, пренесуват медиумите. Фахрие ја искористи приликата да каже дека е среќна што нејзиниот сопруг е во топ 100 актери на сајтот ИМБД, бидејќи тој тоа го заслужува.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*