Бурак Озчивит драстично го смени имиџот(фото)

Еден од најплатените турски актери, Бурак Озчивит, извесен период го негуваше изгледот со долга коса и брада кој не многу им се допадна на неговите армија обожаватели. Веројатно на актерот му се досади тој изглед, па реши да ги послуша оние што му ја даваат најголемата поддршка- фановите. Имено, во турските медиуми се појавија нови фотографии од турскиот заводник на кои е видно изменет, одсносно се врати на старо со избричена брада и скратена коса.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *