Бурак Озчивит го споделува со своите следбеници подарокот што му го дал синот за денот на таткото!

Во Турција, 21 јуни се одбележува како Ден на таткото. Сите турски актери споделија фотографии со татковците додека им честитаат. Додека синот на Бурак Озчиви, Каран направи уште еден гест. Тој подготвил слика за својот татко и му го подарил за денот на таткото. Бурак го сподели сликарството на неговиот син, пишувајќи: „Најубавиот подарок на целиот свет’.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*