Братот на Кемал од „Карасевда“ во приватноста е вистински заводник

Досега имавте можност да ги запознаете неколкумина од актерите во актуелната турска серија „Карасевда“ која се емитува на телевизија Сител.

За разлика од неговите колеги во серијата, братот на Кемал или актерот Бурач Озчивит, Тарик, не може да се пофали со голема актерка биографија, а ова е втора серија во која има улога.

Во „Карасевда“ го игра ликот на Тарик, постариот брат на Кемал и е фризер помошник на својот татко.Во приватноста Рузгар Аксој е виснински заводник, особено кога позира разголен.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *