Бракот на “Шуле” е завршен, видете ги потресните зборови што ги напиша (ФОТО)

“Шуле” ја започна разводната постапка. Познатата турска актерка , Гонка Вуслатери, e позната кај нас како “Шуле” во серијата “Се викав Мелек” (Мајка). Таа го имаа епитетот на едни од најдобрите актерки во Турција.
Добитник е на неколку престижни награди во Турција. Но, во приватниот живот поминува низ лош период, бидејќи ја започнаа постапката за развод од нејзиниот сопруг, Едип Бурак Ертоган, пишуват медиумите.
“Јас и Едип Бурак Ертоган ја донесовме одлуката дека нашиот брак ,брак кој го живемее некое време разделени , да го завршиме законски”, напиша актерката на Инстаграм. Таа и Ертоган се венчаа во 2015 година.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *