Берк Октај, Чагатај од Забранетото јаболко, е на пат кон брак! ФОТО

Берк Октај, кој потпиша со Забрането јаболко на почетокот на сезоната 2020-2021, ги изненади сите свои обожаватели. Славниот актер има среќна врска со својата партнерка Јилдиз Чагри Атиксој во првите две сезони од серијалот „Savaşçı “, со коja е заедно од летото.

Имаше и очекувања дека сликите на среќата што се рефлектираат на социјалните мрежи на двајцата ќе тргнат по многу поинаков пат во 2021 година. Берк Октај и Јилдиз Чагри Атиксој се појавија на агендата на списанието дека се на пат кон брак.

Фактот дека парот започна да ги вклучува своите семејства во нивната врска се толкува како првите знаци на венчање. Среќните моменти на парот кој замина во Измир се рефлектираа на социјалните мрежи.

Берк Октај прво го посети своето семејство, а потоа и семејството на својата девојка за време на неговата посета на Измир. Берк Октај, кој ја запозна мајката на својоата девојка Јешим Ханим и таткото Кемал Бег, објави на својот профил на Инстаграм со белешка „Продолжете со молитви“

Оваа средба беше толкувана како чекор кон напредокот на парот кон брак.

https://televizyongazetesi.com/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *