Берк Октај – Проблемите со поранешната сопруга не престануваат

Турскиот актер Берк Октај продолжува да доживува непријатни моменти подготвени за него од неговата поранешна девојка.
Неговата поранешна сопруга Мерве Сарапчиоглу беше осудена на две години затвор за објавување на интимните фотографии на Бурк на Интернет. Тоа не ја спречува да и даде нови проблеми на Октај. Овој пат, таа бара актерот да го врати часовникот Ролекс што нејзините родители и го подарија на Берка како подарок за венчавка. Од друга страна, Берк Октај тврди дека го фрлил часовникот во ѓубре, исто како и другите спомени од овој неуспешен брак. Мерве е шокирана затоа што, како што вели, тој часовник чини 250 илјади турски лири. Интересно, само пред еден месец, кога го спомна часовникот, таа изјави дека се платени 59 илјади турски лири. Во секој случај, Сарапчиоглу ќе покрене тужба против Бурк со барање тој да и го врати часовникот.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *