Берк Октај и Јилдиз Чагри Атиксој се венчаат ?!

Турските актери Берк Октај и Јилдиз Чагри Атиксој неодамна потврдија дека се во лубовна врска.
Двојката која глумеше заедно во првите две сезони од серијата Savasci станаа вистински лубовен пар, а очигледно наскоро ќе станат брачна двојка. Според турските медиуми, Берк и Јилдиз решиле да стапат во брак. Не е познато колку време двојката е во врска, ниту пак која е причината за оваа малку ненадејна одлука. Тие веќе разговараа за односот со медиумите во Турција.

Берк веќе има еден брак зад себе, со Мерве Вајнчичоглу од која се разведе во февруари минатата година.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*