Берк Октај и Јилдиз Чагра Атиксој во лубовна врска!

Берк Октај и Јилдиз Чагра Атиксој кои беа партнери во првите две сезони од серијата Savasci, сега се во вистинска лубовна врска.
Парот официјално го потврди тоа. Како што Берк и Јилдиз зборуваа пред камерите на турските медиуми, погледот меѓу нив беше доволен за да се објасни емотивната врска. Берк Октај, кој се разведе од својата поранешна сопруга Мерва Вајнчичоглу минатиот февруари во врсла со новата врска, рече следново:

„Сето ова е ново. Енергијата меѓу нас е одлична, заедно сме многу среќни. Роденденот на Мердер Озбеј, беше настан што нè зближи. Лубовта сака случајности “.

Дека двојката е во лубов, го потврди и Јилдиз, кој рече:

„Се запознавме на роденденот на заеднички пријател. Немаше причина да скриеме ништо едни од други. Не криевме дека нашите чувства се силни и дека се меѓусебни. Не може да се избегне судбината “.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*