Бергузар Корел се презентира како девојка на Енгин Акјурек

Бергузар Корел во новата серија ќе и биде како девојка на Енгин Акјурек. Тие ќе бидат партнери во филмот ‘Başka İhtimal’ . Снимањето се очекува да започне овие денови, бидејќи премиерата на филмот ќе се одржи во ноември. Според турските медиуми, по овој проект, Корел ќе има долги одмори и може да се врати на екранот по повеќе од една година, истото беше кажано и за нејзиниот сопруг, актерот Халит Ергенц.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*