Без Чаглар Ертугрул во новата сезона

Актерот Чаглар Ертугрул реши да се обиде со нов спорт – Kajt surfing.
Ертугрул е на одмор и како што вели тој во моментов не размислува за глума. Kajt surfing го воодушеви. Тој размислуваше да посети неколку земји во текот на летото, но ситуацијата со епидемијата на коронавирус ги наруши сите негови планови. Тој исто така доби неколку понуди за работа, но тој одби сè и, како што вели, реши да се одмори. Тој го искористи одморот со семејството и новиот спорт кој му влезе под неговата кожа.

Kajt surfing според актерот има сè што ви треба. Адреналин, контрола, се потребниодлични рефлекси и сите се во едно. Сосема го елиминира стресот и во исто време има позитивен ефект врз мускулите. На овој начин, Чаглар јасно стави до знаење дека нема да биде на ТВ-екраните во новата сезона…

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*