Бебето на Бергизар Корел и Халит Ергенч, Хан беше виден за прв пат! (фото)

Познатиот турски пар, Бергузар Корел и Халит Ергенч, станаа родители по втор пат пред 3 месеци. Дури и овој пат нивното бебе беше момче по име Хан. Хан има 3 месеци и никој не го видел откако Бергузар и Халит го држеа надвор од очите на јавноста.
Вчера, Бергузар беше фотографирана во бар со неговиот син покрај него. Веќе е откриен записот за нивното бебе, кое изгледа потполно како Халит.

https://www.sabah.com.tr/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*