Бариш Ардуч со Гупсе Озај ја започнаа летната сезона!

Добро познатиот турски актер Бариш Ардуч веќе 6 години се дружи со турската актерка Гупсе Озај. Двајцата актери се познати во снимањето на нивниот филм „Делиха“. Барис и Гупсе не објавуваат фотографии едни на други на социјалните медиуми, но честопати се фотографирани од новинари на разни настани.

Сега кога започна летната сезона, парот реши да го започне одморот. Тие неодамна беа фотографирани во Бодрум, на годишен одмор со своите пријатели. Парот изгледаат среќни еден до друг.

Забележано е дека Бариш се вратил на својот изглед, пресекувајќи ја косата, која и порасна премногу за време на карантинот.

https://haberglobal.com.tr/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*