Бариш Ардуч открива: „Девојките ги бакнуваа клупите каде што седев“!

Серијата „Вљубениот егген“ досега е емитувана во неколку земји, а секаде ја импресонираше публиката, особено актерот Бариш Ардуч кој стана апсолутна ѕвезда!
А бидејќи стана славен за многу кратко време, тоа влијаеше и на неговиот живот.


Мојата дневна рутина главно беше врзана за спортот. Но, тоа се промени за еден ден. Добивам сјајни реакции од сите луѓе кои ги среќавам на улица. На почетокот не чувствував голема промена, но тоа сега се промени во неверојатни размери. Пред некој ден слушнав дека девојките ги бакнувале клупите каде што седев за време на снимањето. Да, убаво е кога имаш фанови, но кога обожавањето ќе стане претерано, тогаш може да биде застрашувачко. Иако е на врвот од популарноста Бариш е доста приземен и не размислува на предностите кои му ги носи статусот на „супер ѕвезда“.

Сметам дека тоа е мојата судбина, да имам среќа и да уживам додека трае. Во спортивно постои опасност да кога ќе помислиш „Успеав“, поради его се да тргне поинаку. Затоа треба да се ужива во сегашноста и спомените со кои живееме, вели турскиот актер.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *