Бариш Ардуч и Серенај Сарикаја заедно на истиот проект?

Според Бирсен Алтунтас, Бариш Ардуч не го обновил својот договор со серијата Чукур.
Ова значи дека тој ќе се појави во оние епизоди кои не биле снимани заради епидемијата на коронавирус, а потоа тој најверојатно ќе го напушти проектот. Доаѓаат нови информации за Бариш, поточно неговата кариера. Актерот, наводно, ќе се појави во нова серија по новата година, за која засега нема многу информации. Главната женска улога во новиот проект и беше понудена на Серенај Сарикаја и како што стојат работите сега ќе ја видиме заедно со Берис заедно на сетот.

Покрај серијата Cukur, Барис Ардуч има работено и на серијалите Kuzgun, Kiralik Ask , Racon, Bugünün Saraylisi, Dinle Sevgili и други.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*