Бариш Ардуч и Гупсе Озај се венча (ВИДЕО)

Свадбата на Бариш Ардуча и Гупсе Озај се одржи пред неколку дена. Свадбена церемонија се одржи во Чешме во присуство на кумови, неколку најблиски пријатели и членови на семејството. Поголема свадба ќе мора да почека заради состојбата со коронавирусот, иако актерите веќе тоа го имаат планирано. Следната година, откако епидемијата ќе заврши, парот планира да одржи прекрасна прослава. Двојката е во врска од 2014 година. By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*