Бариш Ардуч заработи 3 милиони турски лири за една реклама!

Добро познатиот актер, кого не сме го гледале некое време во турските серии, е вклучен во снимање на реклами кои му носат многу пари. Во новата реклама на брендот Форд, актерот заработи дури 3 милиони турски лири. Рекламата беше снимен само за еден ден. Се дозна дека актерот, кој исто така претходно учествуваше и во неколку реклами за разни брендови на облека, заработените пари планира да ги инвестира во недвижен имот. Видеото од рекламата за Форд можете да ја погледнете подолу:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *