БАЛИ БЕГ И НЕЏЛА ОБЈАВИЈА ФОТОГРАФИИ ОД НИВНИОТ ОДМОР НА МАЛДИВИ

Бурак Озџевит и Фархие Евџан се една од најпознатите турски двојки. Новинарите го следат секој нивни чекор, бидејќи јавноста е желна за пикантерии од нивниот живот. Минатото лето тие беа на егзотичен одмор на Малдиви. Најпосакуваниот Турчин беше прв кој покажа како изгледа местото каде беа на меден месец, а сега и неговата понежна половина објави неколку фотографии.
Егзотична и убава, Фахрие Евџан едноставно е поубава дури и од Малдивите.
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *