Бали Бег изгледа потполно непрепознатливо – пуштил коса и брада и се шета низ Словенија

Бали-бег е на патување во Словенија, но поради новиот имиџ никој не може да го препознае. Познатиот турски актер Бурак Озчивит попознат како Бали-бег кој се прослави со серијата „Сулејман Величествениот“ деновиве е на посета на Словенија. Тој е познат по неговиот неодолив шарм поради кој им е миленик не само на жените во Турција, туку и на целиот Балкан. Тој објави неколку фотографии на социјалните мрежи, а од нив можеме да забележиме дека има пуштено коса и брада, па сега веќе не личи на Бали-бег кој што го памтиме од серијата „Сулејман Величествениот“.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*