Ајшеѓул и Појаз среќни еден до друг

Актерите се заљубени дури и во реалниот живот. Добро познатите актери кои играат во серијата ” Мојот син” Појраз и Ајшеѓул ,ги гледавме како среќна двојка, сепак, двојката од 2014 година и во вистинскиот живот се заедно. Илкер Калели е 33-годишен турски актер кој ја доби наградата “Златна пеперутка” за најдобар актер во 2016 година за неговата улога во ” Мојот син”, а неговата партнерка, Бурчин Терзиоглу или Ајшеѓул е 37, таа беше номинирана и освои многу награди како една од најуспешните турски филмски актерки. Појаз и Ајшеѓул исто така се активни на социјалните мрежи преку споделување на фотографии и интересни моменти заедно.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *