Асли Енвер кажува за нејзиниот лик во новата турска драма Бабил!

Првата епизода на Бабил беше емитувана на 17 јануари 2020 година. Улогата на оваа нова турска драма ја сочинуваат Халит Ергенк, Озан Гувен, Асли Енвер, Нур Фетахохоглу и Бирче Акалеј.

Асли Енвер е лик по име Ајше во оваа турска драма. Ајше (Асли Енвер) е силна и самопожртвувана млада жена, која започнува да работи како асистент за менаџер. Асли Енвер рече дека „кога прв пат го прочитав сценариото на Бабил, навистина ми се допадна приказната на сценариото. Мистеријата на Ајше лично и нејзиниот силен лик ме возбудија “.

https://www.turkishcelebritynews.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*