Асли Енвер или Гокче Бахадир во главната улога на новиот проект

Во Турција се прави напорна работа за подготовка на нови серии и филмови.
Се снимаат голем број на различни проекти, а еден го привлече вниманието на јавноста заради својата тематика. Ќе се направи филм за животот на славната пејачка и актерка Дилбер Ај. Делата на сценариото за овој филм завршија, а луѓето задолжени за производство започнаа да бараат актери.

Секако, најголемото внимание е насочено кон изборот на главната актерка, која ќе ја игра Дилбер. Во тиражот имаше неколку имиња, но на крајот изборот беше стеснет на две имиња. Актерките од кои треба да се изберат се Асли Енвер и Гокче Бахадир. Без разлика каква одлука е донесена, овој проект ќе добие одлична актерка.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*