Арас Булут Инемли – Наскоро нова драстично поинаква улога

Актерот Арас Булут Инемли даде кратко интервју за претставниците на медиумите.
За време на разговорот, Арас истакна дека веќе има нов проект на кој треба да работи. По завршувањето на работата во серијата Чукур, тој нема да има речиси никакви паузи. Тој ќе започне да работи на нов проект за кој веќе има потпишано договор. Прашање е како самиот актер истакна улога што е драстично различна од таа што ја игра во серијата Чукур.

Покрај оваа серија, Арас Булут Инемли работел и на уште тринаесет проекти во својата кариера. Многумина сè уште ја паметат импресивната улога на Мерт Карадаг, која ја играше во серијата Ичерде. За прв пат се појави на ТВ екраните во 2013 година во проектот „Махмут и Мерием“.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *