Аминe Гулсе – Нов, одличен гест!

Актерката Амина Гулсе и нејзиниот сопруг Месут Озил се познати како луѓе со големо срце.
Откако се преселиле во Турција, Амине и Месут решија да направат еден одличен гест. Месут потпиша договор со фудбалскиот клуб Фенербахче, за кој ќе игра во следните три и пол години. Амине Гулсе, пак, потпиша договор со дигиталната платформа Exxen. Таа ќе започне модна ревија за почеток. Не е исклучено Амине повторно да се појави на сцената како актерка.

Само неколку дена откако се преселија, Аминe и нејзиниот сопруг ги презедоа трошоците за школарина за сто турски студенти. Уште еден во низата убави гестови на оваа славна двојка.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *