Амине Гулсе и Месут Озил прв пат на одмор со својата ќерка!

Скоро сите турски актери, откако поминаа неколку месеци во карантин, го започнаа својот летен одмор. Меѓу нив се и славната турска двојка, турската актерка Амине Гулсе и турскиот фудбалер Месут Озил. Ова лето нивниот одмор е многу посебен затоа што за прв пат ќе го поминат годишниот одмор со ќерката Еда Озил. Затоа избраа нешто поразлично. Амине и Месут купиле куќа за одмор што чини околу 10 милиони TL, така што на нивната ќерка да не и недостига ништо дури и за време на одмор. Сега се соседи со славниот Ачун Илиџали.

https://www.yasemin.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*