Амине Гулсе избра друг начин за да го честита денот на таткото!

Сите актери објавија фотографии заедно со нивните татковци и им го честитаа празникот. Додека Амине Гулсе на празникот на таткото избра да објави фотографија од сопругот заедно со нивната ќерка Еда. Амине напишала неколку слатки зборови со кои му честита на својот сопруг за празникот. Еве што таа напиша: „Изгледате толку убаво што очите ви светнуваат од среќа и мир. Изгледате многу убаво заедно со твојта ќерка, татковството многу ти одговара. Среќен денот на таткото мојот живот “.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*