Алп Навурз и неговата роденденска желба

Турскиот актер Алп Навурз уште еднаш ја покажа својата хуманост.
Што е тоа? Денес е неговиот роденден. Актерот денес наполни триесет и едно и по тој повод имаше посебно барање до своите обожаватели. Навурус ги замоли сите што ја почитуваат и следат неговата работа да донираат пари на оние на кои очајно им се потребни наместо подароци. Алп Навурз ги замоли фановите, во согласност со нивните можности, да ги платат парите што ги наменија за можен подарок за да им помогнат на пациентите кои страдаат од рак и аутизам.

Алп Навурз во моментов е на одмор по финалето од серијата Феникс. Во него тој го толкуваше ликот на Серхат Демиркан. Во својата актерска кариера се појави во вкупно пет проекти.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *