Алина Боз во преговори за серијалот Son Yaz

Алина Боз, актерка со турско-руско потекло, започна преговори за улога во новата турска серија.
Тоа е серија на компанијата О3 Медиа, за која сè уште не се знае многу, освен главниот актер и името. Името на серијата е Son Yaz, а главната улога во серијата ќе ја игра Алперен Дујмаз. Доколку таа потпише договор за оваа серија, се очекува Алина да ја има една од главните улоги.

Досега ја видовме Алина Боз во серијалот Парампарча, Азра, Ask 101 и неколку други проекти.

Според сеуште непотврдени информации, директор на овој проект Son Yaz ќе биде Зејнеп Гунај Тан.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*