Актерот од “Кара севда” во нова лубовна авантура

Керем Алишик е познат актер во Турција, но во нашата земја сите се сеќаваат на него како Ајхан во серијата “Кара севда”. 57-годишниот актер беше оженет од 1988 до 1992 година со Сибел Тургагол, исто така позната актерка. Од овој брак, тие имаат дете. Меѓутоа, во турскиот печат се зборува дека Керем започна љубовна врска со Гонка Вуслатери, 31-годишната актерка од Бурса, позната кај нас како Шуле од серијата” Се викав Мелек”. Гонка Вуслатери е последната што ги негираше овие гласини и изјави дека актерите се само двајца добри пријатели.Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*