Актерот Исмаил Хаџиоглу се разведе

Актерот Исмаил Хаџиоглу и неговата сега поранешна сопруга Дујгу Кумарки се разведоа минатиот петок.
Разводот е направен во судот во Бејкоз, а се заврши за десет минути. Поранешните партнери се договорија за сè однапред, така што чинот на развод остана само формалност. Тие дојдоа на суд заедно, и заедно заминаа. Дујгу ќе продолжи да го користи презимето на нејзиниот поранешен сопруг и ќе продолжи да живее во истата куќа.

Исмаил е познат од сериите Дете, Mehmetçik Kut’ül Amare, Firar, Gece Sesleri и други проекти.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*