Актерката од серијата Чукај на мојата врата изненади со својот стајлинг (ФОТО)

Понекогаш серијата остава толку силен впечаток што луѓето ги мешаат ликот од серијата и актерот во секојдневниот живот. Таква судбина доживува актерката од серијата Чукај на мојата врата.
Актерката Ситаре Акбас, поточно нејзиниот лик Фиген Јилдирим во серијата Чукај на мојата врат, не изгледа познато на прв поглед. Сепак, кога станува збор за Fifi, на сите лубители на серијата ќе им стане јасно кога значат. Фифи е еден од најдобрите пријателки на Еда, главниот лик кој го игра Ханде Ерцел. Ликот кој го игра Ситаре Акбас во серијата е можеби најневообичаениот од сите. Фифи е секогаш облечена во црна гардероба, темни тонови и е малку мистерија.

Актерката и ликот од серијата се две сосема различни луѓе. Ситаре важи за дама со многу стил, за што сведочат и најновите фотографии. Поради нив, многумина беа изненадени од нејзиниот стајлинг. Еве ги споменатите фотографии.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *