Актерката од “Кара севда” се враќа пак кај поранешниот сопруг

Хазал Филиз е сакана актерка која многу гледачи ја симпатизират, ја гледаме во серијата “Кара севда” каде што ја игра улогата на Зејнеп. Пред некое време , таа се разведe со Туан Тунали. Но, кратко време по завршувањето на постапката за развод, тие повторно беа видени заедно. Овој пат, се чини дека нивниот состанок не беше формален, но премногу пријателски. Папараците ги фотографирале додека пиеле заедно и можеме да кажеме дека повторно изгледаат како двојка. Поранешната двојка рекоа дека се во добри односи меѓусебно и секогаш можат да се сретнат, но тоа не значи дека ќе се вратат заедно. Сепак, гледајќи нивната блискост, сите обожаватели се надеваат дека ќе бидат пак заедно на крај.Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *