Актерката од „Карасевда“ беше Мис на Турција пред 7 години (ФОТО)

Во поновите турски серии кои се прикажуваат во Македонија, сигурно сте забаележале дека многу се посветува внимание на касттингот, односно изборот на актерите.
Па така, се почесто во сериите улоги имаат и модели и поранешни мисици.

Иако нема завршено актерско училиште, таа со својата убавина и талент пред камера, досега доби неколку улоги во филмови.
Родена е 1991 година, а освен турскиот јазик, флуентно зборува англиски и германски.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *