Во петок на Сител, беше последната епизода на Мојот Син кој имаше хорор завршеток.

Што се случи со главниот пар ?
Појраз беше човекот во кој се соединија љубовта и омразата, доброто и злото, чесноста и криминалот. Човек кој го допре самото дно на животот, но љубовта кон синчето и љубената Ајшеѓул секогаш го туркаа напред, кон нови цели и нови победи. И сега… кога конечно сите работи се расчистија, дојде време да се збогуваме со семејната крими драма со која уживаше ТВ публиката изминатите месеци.


Во петок на Сител телевизија беше финалето на “Мојот син”. Збогување со Појраз и Ајшеѓул, и сите ликови кои беа дел од борбата за среќа и потрагата по правда. Но, крајот не беше воопшто таков каков што многумина очекуваа да биде.
Последната епизода донесе вистински шок за гледачите. Негативката проба за последен пат да расчисти со Појраз и Ајшеѓул, но тоа значеше и трагедија за вашите омилени ликови?

What Is Forex?
The foreign exchange market (forex, FX, or currency market) is a global decentralized market for the trading of currencies. This includes all aspects of buying, selling and exchanging currencies at current or determined prices. In terms of volume of trading, it is by far the largest market in the world, followed by the Credit market.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *