ВИДЕО: Македонец направи карамбол во „Ѕвездите на Гранд“

Во саботното издание на музичкото шоу „Ѕвездите на Гранд“ во првиот дуел настапуваше и Македонецот Стефан Величковски од Скопје. Стефан се претстави со песните „Ти си ми у крви„ од Здравко Чолиќ и „Срце није камен“ од Тоше Проески. Кога, Стефан започна да ја пее песната од Чолиќ од трема го згреши текстот, па наместо да запее „Погледом ме милијуеш, к’о да ме додирујеш“ запеја „Погледом ме милијуеш к’о да ме узбуџујеш“, а жирито падна од смеа. „Јас морам да кажам дека кандидатот имаше многу трема, дури и го заборави текстот, па ние суфлирафме“, изјави водителката Сања Кужет. Инаку, Стефан освои шест гласови, но на крајот помина во четвртиот круг.
Неговиот настап започнува на 00:06:30.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *