Бројката ќе ве изненади: Колку години би и дале на Соња од „Чиста љубов“?

Хрватската актерка Тара Родандиќ е пример дека шминката многу знае да го промени човекот. Многумина би рекле дека Тара сигурно има повеќе од 30 години, но вистината е сосема поразлична. Кога ја гледаме на ТВ екраните во разни улоги, Тара е нашминкана, па и изгледа доста повозрасно од годините кои ги има. Имено, хрватската актерка има само 29 години, а наскоро ќе влезе во четвртата животна деценија.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *