(ВИДЕО) Дефне глумеше и во „Бурни времиња“: Се сеќавате кога беше учителката на Мете?

Во серијата „Бурни времиња“ која се емитуваше во 2012 година и во Македонија, а траеше цели три сезони, играа доста актери кои и денес ги гледаме во новите и актуелни серии.


Освен Синан кој тогаш ја играше улогата на адвокатот Хакан и сопруг на Берин, во серијата се појави и Дефне, односно актерката Елчин Сангу која тогаш беше во почетоците на својата актерска кариера.

Пред пет години таа ја играше улогата на учителката по музичко на Мете кој се заљуби во неа, но таа почина од рак.
огледнете го видеото и потсетете се кога Дефне беше саканата на Мете.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *